1.Schenk 1800 cc koud leidingwater
in de maatbeker en giet het daarna over
in de Max-emmer die bij de patatmachine
hoort.

2.Voeg de inhoud van een zakje 1kg
Maxpatat toe aan het water,terwijl u
voortdurend blijft roeren met een garde.
Giet het mengsel hierna over van de
Max-emmer in de cilinder.Laat het
daarna een paar minuten opstijven.

3.Plaats het drukdeksel op de patat in de
cilinder, en plaats de cilinder en de
vormplaat in de machine. Let er op dat de
rode stippen tegenover elkaar staan.
De machine is nu klaar om een portie te
persen.

4.Bak de patat in een friteuse op 175
graden celcius in circa 2 minuten tot
ze goudgeel van kleur zijn.
Schud ze tijdens het bakken een keer op.Maxpatat exclusief voor Horeca

Maxpatat fritespoeder neemt minder ruimte in beslag, is minimaal twee jaar ongekoeld houdbaar en heeft een baktijd van zo`n 90 seconden.